Mavident Dental Polyclinic

In this difficult structure which had a front facade area of ​​only 5 meters and a depth of 26 meters, a mezzanine floor was designed and all areas requested by the customer were planned correctly. Using diagonal angles in the planning which forms a thin long corridor was completely changed and turned into a pleasant display area with niches located inside. The walls of the waiting room was completed as a continuation of the diagonal concept with special manufacturing made on site and all the furniture was manufactured with special designs made according to the place and a very interesting and enjoyable clinical concept was created.

Project Details

Year: 2012

Location: Osmangazi / Bursa

Size: 350 m2

Service: Concept Design + Implementation Project +Turnkey Application

Type: Polyclinic